Op donderdag 22 september 2022 is de eerste FirstKlas klantendag gehouden op het Strijp-S terrein in Eindhoven.

Naast onze gebruikersdagen en expertisegroepen die we organiseren voor operationele medewerkers van ICT, functioneel beheer en informatiemanagement was deze bijeenkomst gericht op directieleden en managers van onze klanten in het onderwijs. 

Tijdens deze klantendag hebben wij onze klanten een informatief programma aangeboden met als thema: ‘Digitalisering van het onderwijs’. Daarnaast wilden wij hen de mogelijkheid geven om met managementleden van andere onderwijsinstellingen en ons als leverancier te netwerken en van gedachten te wisselen.

Het plenaire programma startte met een keynote speech van Pedro de Bruyckere. Als pedagoog en onderwijsonderzoeker introduceerde hij ons klantendag-thema met de speech: “De toekomst van digitalisering in het onderwijs is meer dan de Metaverse”. Daarna werd de praktijk verder uitgediept met presentaties van Marc Dietzenbacher van MBO Digitaal en Daan Verbeek van Zadkine. 

Na een interessante rondleiding over Strijp-S, werd de dag afgesloten met een netwerkdiner in het iconische Klokgebouw.

Wij danken onze klanten voor de getoonde belangstelling en hun constructieve inbreng die onze klantendag tot een geslaagd event hebben gemaakt.

Zou u in de toekomst graag willen aansluiten bij een van onze evenementen? Stuur hiervoor een bericht naar uw FirstKlas contactpersoon of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Elbert de Bruin

Interesse in een gesprek?

Neem contact op met Elbert de Bruin en maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Onze applicaties

  • MBO
OERknal is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s (toets- en examenstructuren) ten behoeve van de OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows.
  • MBO
FormuLeer is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.
  • MBO
STAPP is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het registreren van en het rapporteren over studenten die studieloopbaanbegeleiding krijgen en/of in een schoolmaatschappelijk werk traject zitten.

Maatwerk applicaties

Naast generieke SaaS applicaties levert FirstKlas ook maatwerk applicaties voor onderwijsinstellingen. Wij ontwikkelen stabiele, webgebaseerde applicaties die veel mogelijkheden bieden, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhogen en eenvoudig zijn in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie.

Bekijk maatwerk applicaties

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden