Met trots kunnen we melden dat FirstKlas het ISO/IEC 27001-certificaat heeft behaald. Hiermee voldoen we aantoonbaar aan de strenge normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen en heeft betrekking op alle elementen van informatiebeveiliging; beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Het certificaat onderbouwt dat FirstKlas een solide managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft en dat we de juiste beheersmaatregelen treffen om informatie van onszelf en onze klanten te beschermen. Daarnaast bevestigt de certificering dat onze software-oplossingen voldoen aan de strengste normen voor databeveiliging en de privacywetgeving (AVG).

Het certificeringsproces voor ISO 27001 werd begin 2020 ingezet in samenwerking met QSN. Nu dat het certificaat is behaald blijven wij ernaar streven om onze dienstverlening continu en aantoonbaar te verbeteren.

 

Is uw interesse gewekt en wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over FirstKlas en onze applicaties!

Onze applicaties

  • MBO
OERknal is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s (toets- en examenstructuren) ten behoeve van de OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows.
  • MBO
FormuLeer is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.
  • MBO
STAPP is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het registreren van en het rapporteren over studenten die studieloopbaanbegeleiding krijgen en/of in een schoolmaatschappelijk werk traject zitten.

Maatwerk applicaties

Naast generieke SaaS applicaties levert FirstKlas ook maatwerk applicaties voor onderwijsinstellingen. Wij ontwikkelen stabiele, webgebaseerde applicaties die veel mogelijkheden bieden, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhogen en eenvoudig zijn in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie.

Bekijk maatwerk applicaties

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden