Op woensdag 12 oktober is er een gebruikersbijeenkomst gehouden omtrent de FirstKlas SaaS onderwijsapplicaties OERknal (OER creatie) en FormuLeer (genereren en publiceren van onderwijsdocumenten). Doel van deze regelmatig terugkerende gebruikersbijeenkomst is kennis, ervaringen en klantwensen uitwisselen rondom deze applicaties.

Deze bijeenkomsten worden voorgezeten door Summa College. Dit keer wordt de bijeenkomst gehouden bij ROC van Amsterdam-Flevoland. Samen met vertegenwoordigers van verschillende mbo-instellingen, die OERknal en FormuLeer gebruiken, worden verschillende thema’s besproken. FirstKlas is als gast aanwezig tijdens deze bijeenkomst.

Deze middag wordt de ODT (derde leerweg) module in OERknal getoond en besproken. Daarnaast presenteert FirstKlas de stand van zaken omtrent de roadmap. Het belangrijkste punt op de agenda is dat er van ieder roc wordt gevraagd om een onderwerp voor te bereiden en te bespreken; iets wat vragen oproept in het gebruik van de applicaties of iets waar men trots op is qua implementatie en/of gebruik van OERknal/FormuLeer. De doelstelling van dit punt is verbinden en kennis delen. 

Wij kijken terug op een positief overleg. Hartelijk dank aan alle gebruikers voor hun constructieve bijdrage. Met deze input kan FirstKlas de applicaties OERknal en FormuLeer verder ontwikkelen en zorgen voor een optimale aansluiting op nieuwe klantbehoeften.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over OERknal en/of de nieuwe ODT module? Lees ook eens onze blog post:
Aan de slag met LLO: Deeltijdopleidingen flexibel en op maat inrichten.

Heeft u verdere vragen of wilt u met eigen ogen zien hoe OERknal en/of FormuLeer precies werkt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Interesse in een gesprek?

Neem contact op met Wilbert van Sijl en maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Onze applicaties

  • MBO
OERknal is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s (toets- en examenstructuren) ten behoeve van de OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows.
  • MBO
FormuLeer is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.
  • MBO
STAPP is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het registreren van en het rapporteren over studenten die studieloopbaanbegeleiding krijgen en/of in een schoolmaatschappelijk werk traject zitten.

Maatwerk applicaties

Naast generieke SaaS applicaties levert FirstKlas ook maatwerk applicaties voor onderwijsinstellingen. Wij ontwikkelen stabiele, webgebaseerde applicaties die veel mogelijkheden bieden, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhogen en eenvoudig zijn in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie.

Bekijk maatwerk applicaties

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden