Over FirstKlas

Eersteklas applicaties voor het onderwijs

FirstKlas levert en host verschillende SaaS (Software as a Service) applicaties die mbo en vo scholen ondersteunen bij administratieve processen en die gebruikers begeleiden door de verschillende processtappen middels workflows. 

Senet logo

FirstKlas is opgericht door Senet, een applicatiebouwer met meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk softwareontwikkeling. Door veelvuldige samenwerking met diverse onderwijsinstellingen hebben we verschillende producten ontwikkeld die mbo en vo scholen veel voordelen opleveren. Binnen FirstKlas wordt deze kennis en ervaring  nu bijeengebracht. 

Op dit moment biedt FirstKlas de volgende applicaties aan:

  • OERKnal: OER creatie (Onderwijs- en Examenregeling) 
  • FormuLeer: Generatie en publicatie van onderwijsdocumenten (bijvoorbeeld studiegids, examengids, keuzedelengids en verschillende formulieren)
  • StageKompas: ondersteuning van het gehele administratieve proces rondom stages (voor docent, leerling en stagebureau)
  • STAPP: registratie van en rapportage over studieloopbaangeleiding    

Bij aanschaf van een FirstKlas SaaS applicatie, oftewel een licentie, koopt u gebruiksrecht op de applicatie met daarbij support via onze servicedesk en het recht op nieuwe functionaliteiten, zoals vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement).

FirstKlas is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Maak een afspraak

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl