Bedrijven

StageKompas biedt bedrijven de mogelijkheid om zelf stageopdrachten of stagevacatures in de applicatie te plaatsen. Zodra er een plaats beschikbaar komt kan de contactpersoon van het stagebedrijf dit direct zelf regelen. De communicatie en reserveringen van de leerlingen blijven te allen tijde via de school verlopen, indien u dit wenst. Dat is ook in de workflow te regelen zodat de reservering van een stage altijd bij een docent terecht komt die de goed- dan wel afkeuring moet regelen.

Maak een afspraak

Doelgroepen

StageKompas kent vier doelgroepen die in de stageapplicatie onderscheiden (kunnen) worden: de leerling, de docent, het stagebureau en het stagebedrijf. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om dit aan te passen aan het werkproces binnen uw organisatie.

Als de administratieve afhandeling van stages bijvoorbeeld bij de administratie belegd is in plaats van in een apart stagebureau, dan is dit eenvoudig aan te passen. Eveneens als de plaatsing van de stages door de onderwijsinstelling zelf gedaan wordt (in plaats van door de stagebedrijven), kan die functionaliteit worden weggelaten.

Elke doelgroep ziet alleen de functies die voor hem/haar relevant zijn, wat zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijke applicatie waar iedereen zijn of haar taak gemakkelijk in kan uitvoeren. Hieronder ziet u de functies en voordelen uit de applicaties voor elke doelgroep apart beschreven.

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl