Stagebureau

StageKompas biedt vooral voor het Stagebureau (of de administratie, afhankelijk van de indeling van de onderwijsinstelling) veel voordeel. Het stagebureau heeft veel inzicht in en overzicht over het stageproces van alle leerlingen. Het is voor de dienst direct zichtbaar bij welke leerlingen bijvoorbeeld nog de getekende contracten ontbreken en welke docenten nog niet op stagebezoek zijn geweest. Daarnaast kan het stagebureau heel gemakkelijk met een druk op de knop nieuwe contracten genereren, getekende contracten registreren en bulk mails sturen. Deze functies samen en het verbeterde inzicht zorgen voor een forse tijdsbesparing en een prettigere, overzichtelijkere manier van werken.

Maak een afspraak

Doelgroepen

StageKompas kent drie doelgroepen die in de stageapplicatie onderscheiden (kunnen) worden: de leerling, de docent en het stagebureau. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om dit aan te passen aan het werkproces binnen uw organisatie.

Als de administratieve afhandeling van stages bijvoorbeeld bij de administratie belegd is in plaats van in een apart stagebureau, dan is dit eenvoudig aan te passen. Eveneens als de plaatsing van de stages door de onderwijsinstelling zelf gedaan wordt (in plaats van door de stagebedrijven), kan die functionaliteit worden weggelaten.

Elke doelgroep ziet alleen de functies die voor hem/haar relevant zijn, wat zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijke applicatie waar iedereen zijn of haar taak gemakkelijk in kan uitvoeren. Hieronder ziet u de functies en voordelen uit de applicaties voor elke doelgroep apart beschreven.

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl