Deze website is eigendom van FirstKlas (handelend onder Senet Eindhoven b.v.). De informatie op de website is enkel algemeen van aard en biedt geen (persoonlijk) advies. De informatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Wij kunnen echter niet volledig instaan voor de juistheid en volledigheid ervan.

Functioneren van de website

FirstKlas kan niet garanderen dat deze website foutloos werkt. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u hierdoor schade lijdt. In sommige stukken teksten vindt u links naar externe sites. Bij plaatsing zijn deze gecontroleerd op werkzaamheid. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie op de externe sites of wijzigingen die zij daar doorvoeren. Als u links ontdekt die niet meer werken, stellen wij het op prijs als u dit aan ons doorgeeft via info@firstklas.nl.

Gebruik van onze informatie

Alle informatie op deze website inclusief de vormgeving, logo’s en huisstijl zijn eigendom van de FirstKlas. De informatie op de website mag u voor privédoelen gebruiken, mits u vermeldt waar u de informatie gevonden heeft en de inhoud ongewijzigd laat. Bij commercieel gebruik van de informatie moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Prijzen op onze website

De prijzen op onze website zijn exclusief btw.

Nederlands recht

Op deze disclaimer en website is het Nederlandse recht van toepassing. De informatie die u terugvindt in deze disclaimer en op de website is bedoeld voor organisaties die in Nederland gevestigd zijn. FirstKlas is een handelsnaam van Senet Eindhoven b.v., geregistreerd onder nummer 17115078 bij de Kamer van Koophandel.

Over deze disclaimer

FirstKlas behoudt zich het recht voor om deze disclaimer te allen tijde aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd hier op de website.

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden