FirstKlas levert verschillende SaaS (Software as a Service) applicaties die onderwijsinstellingen ondersteunen bij administratieve en onderwijsondersteunende processen. De FirstKlas applicaties bieden structuur, ondersteuning en gemak aan alle belanghebbenden binnen het onderwijs.

FirstKlas is opgericht door Senet, een applicatiebouwer met ervaring in maatwerk softwareontwikkeling sinds 1999. De jarenlange samenwerking met veel verschillende scholen heeft ons geholpen om software te ontwikkelen die écht aansluit bij de wensen van het onderwijs. Binnen FirstKlas wordt deze kennis en ervaring sinds 2018 bijeengebracht. Inmiddels heeft FirstKlas meerdere klanten in het mbo, hbo en vo.

FirstKlas is leverancier van de generieke applicaties OERknal, FormuLeer en STAPP. Allemaal eersteklas oplossingen gebouwd vóór en dóór het onderwijs. Bij aanschaf van een FirstKlas SaaS applicatie, oftewel een licentie, koopt u gebruiksrecht op de applicatie met daarbij support via onze servicedesk en het recht op nieuwe functionaliteiten, zoals vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement).

Tevens ontwikkelt FirstKlas maatwerkoplossingen voor onderwijsinstellingen en zijn wij beschikbaar voor ICT vraagstukken van iedere school.

FirstKlas is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden