Procesondersteuning

In het proces worden de gebruikers volledig ondersteunt. Er is een worfklow die alle stappen ondersteunt, bijhoudt waar men in het proces staat en wie er aan zet is. Middels autorisatie kunt u instellen wie waar toegang tot mag hebben. Documenten worden alleen aangepast door de personen die daar toestemming voor hebben en mensen zien alleen de voor hen relevante onderdelen.

De stijl en opmaak van de onderwijsdocumenten kunt u gemakkelijk centraal beheren en alles verandert automatisch mee. Publicatie van de studiegids en andere documenten kan als interactieve website met Formuleer Web of als PDF. Een wijziging kunt u eenvoudig op één plek doen en die wordt vervolgens overal doorgevoerd, ook als een studiegids al als PDF op SharePoint staat.

  • Procesondersteuning
  • Autorisatie instelbaar
  • Web- en PDF publicatie
  • Wijzigingen op één plek

Maak een afspraak

Voordelen

Het gebruik van FormuLeer kan een mbo-instelling veel voordelen bieden. Ten opzichte van de huidige werkwijze kan in ieder geval vaak tijd bespaard worden. Ook is er winst op kwaliteit door betere controles, minder handmatig werk en gemakkelijke verantwoording.

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl