OERknal

OERknal is een SaaS applicatie die mbo instellingen ondersteunt bij de OER creatie. Het gehele creatieproces wordt begeleid middels een workflow. Door te werken met deze applicatie heeft u meer overzicht over en inzicht in het proces. Geen losse Excel sheets meer, geen overtypwerk meer.

OERknal is ontwikkeld in samenwerking met het onderwijs: voor het mbo, door het mbo. Door veel te sparren met verschillende mbo scholen hebben we ervoor gezorgd dat de gemene deler uit de processen terugkomt in de applicatie, maar zo dat u toch de vrijheid houdt om de workflow naar de eigen werkwijzen van uw onderwijsinstelling in te richten. OERknal is de applicatie die ervoor zorgt dat alle collega's in het onderwijs het proces van OER creatie op dezelfde manier zullen aanvliegen, door de workflow die in de software is gebouwd.

Maak een afspraak

Modules

OERknal bevat op dit moment vier modules: Generiek, Formatief, Summatief en Keuzedelen. In de toekomst willen we natuurlijk verder doorontwikkelen en andere nuttige modules toevoegen aan OERknal. Wij nodigen u ook zeker uit daartoe suggesties te doen.

Wat betekent dit voor u?

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl