Administratie

De voordelen van OERknal zijn verschillend voor de betrokken doelgroepen in het OER creatieproces. De applicatie heeft grofweg 6 belangengroepen (onderwijs, examencommissie, administratie, functioneel beheer, communicatie en kwaliteit), die we hebben opgedeeld in 3 hoofddoelgroepen (onderwijs, administratie en management). De voordelen van OERknal voor functioneel beheer en administratie vindt u hier:

Functioneel Beheer

Als Functioneel Beheerder bent u de spin in het web tussen gebruikers, gegevensbeheer, systeembeheer en management en zorgt voor de inrichting en ondersteuning van de applicaties. De tijd van OER creatie is daarom altijd een drukke periode. OERknal helpt u om deze periode beter te structureren. OERknal biedt ondersteuning bij het bewaken en behalen van deadlines in het OER proces. De kortere doorlooptijden en inzicht in het proces door middel van de workflow helpen u grip op het traject te houden.  

  • Er is één centrale OER; de tijd van ronddwarrelende Excel sheets is voorbij. Daarmee komen er meer mogelijkheden voor decentralisatie.
  • Met OERknal kunnen structuren gemakkelijker hergebruikt worden en is er beter inzicht in het hergebruik van structuren. De gebruiksvriendelijke interface biedt ook ondersteuning voor de meest complexe structuren.
  • De applicatie heeft een signaleringsfunctie; bij openstaande acties kunnen er notificaties/herinneringen gestuurd worden naar de verantwoordelijke(n).
  • En niet onbelangrijk; OERknal biedt verregaande integratie met EduArte.

Administratie

Administratie omtrent de creatie van de vele OER documenten is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid. Vooral losse documenten en verschillende versies van onderwijs- en examenplannen die gaan rondzwerven zorgen voor vertraging en verhogen de kans op fouten. OERknal brengt hier verandering in:

  • Met het gebruik van OERknal hoeft niemand meer te werken met (losse) documenten of Excel sheets voor de creatie van de OER. Het werken met één versie van een document is minder foutgevoelig en dat komt de kwaliteit van de OER ten goede.
  • Door de integratie met EduArte (of een ander kernregistratiesysteem, vraag naar de mogelijkheden) hoeft Eduarte niet meer met de hand te worden ingericht. Dat scheelt veel kostbare tijd.

Maak een afspraak

Wat betekent dit voor u?

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl