Leerlingen

StageKompas biedt leerlingen de mogelijkheid om een leuke stage te zoeken die bij hun interesses past. Ze kunnen onder andere filteren op afstand, (studie)richting/sector, tijdsduur, soort stage en beschikbaarheid. Als de leerling een leuke stage gevonden heeft, kan hij of zij een top 3 met favorieten kenmerken en een aanvraag doen voor een stage. De begeleidende docent krijgt daar een notificatie van en kan de stage dan eenvoudig goed- dan wel afkeuren. De leerling krijgt daar vervolgens weer bericht van. Openstaande taken zijn zichtbaar en er kunnen reminders worden ingesteld, zoals bijvoorbeeld 'vergeet het stagecontract niet te laten ondertekenen en terug te bezorgen bij het stagebureau op school voor datum x'.

Maak een afspraak

Doelgroepen

StageKompas kent drie doelgroepen die in de stageapplicatie onderscheiden (kunnen) worden: de leerling, de docent en het stagebureau. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om dit aan te passen aan het werkproces binnen uw organisatie.

Als de administratieve afhandeling van stages bijvoorbeeld bij de administratie belegd is in plaats van in een apart stagebureau, dan is dit eenvoudig aan te passen. Eveneens als de plaatsing van de stages door de onderwijsinstelling zelf gedaan wordt (in plaats van door de stagebedrijven), kan die functionaliteit worden weggelaten.

Elke doelgroep ziet alleen de functies die voor hem/haar relevant zijn, wat zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijke applicatie waar iedereen zijn of haar taak gemakkelijk in kan uitvoeren. Hieronder ziet u de functies en voordelen uit de applicaties voor elke doelgroep apart beschreven.

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl