Na een succesvolle pilotperiode heeft Zadkine besloten om de FirstKlas applicaties OERknal en FormuLeer te implementeren bij alle Colleges van Zadkine en Techniek College Rotterdam.

OERknal is een webapplicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s oftewel OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows. FormuLeer is een webapplicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.

Zadkine is met haar 200 mbo-opleidingen één van de grootste opleidingscentra voor middelbaar beroepsonderwijs in Nederland. Zadkine heeft 13.000 studenten op 12 Colleges in de regio Rotterdam. Het Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Zadkine en Albeda. Zij verzorgen technisch en technologisch mbo-onderwijs voor 6.800 studenten in de regio Groot-Rijnmond.

Wij zijn verheugd dat Zadkine FirstKlas heeft geselecteerd als leverancier en dat we met onze applicaties een bijdrage mogen leveren aan de verdere digitalisering binnen deze onderwijsinstellingen.

Aan de slag met OER?

Bent u op zoek naar een oplossing om het proces van creatie en publicatie van de OER te vereenvoudigen? Neem contact op met onze onderwijsadviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Is uw interesse gewekt en wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over FirstKlas en onze applicaties!

Onze applicaties

  • MBO
OERknal is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s (toets- en examenstructuren) ten behoeve van de OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows.
  • MBO
FormuLeer is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.
  • MBO
STAPP is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het registreren van en het rapporteren over studenten die studieloopbaanbegeleiding krijgen en/of in een schoolmaatschappelijk werk traject zitten.

Maatwerk applicaties

Naast generieke SaaS applicaties levert FirstKlas ook maatwerk applicaties voor onderwijsinstellingen. Wij ontwikkelen stabiele, webgebaseerde applicaties die veel mogelijkheden bieden, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhogen en eenvoudig zijn in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie.

Bekijk maatwerk applicaties

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden