FirstKlas & ROC Mondriaan presenteren STAPP op saMBO-ICT 2020

geplaatst op: 28 september 2020
Categorie(ën): Conferentie

We kijken terug op een interessante saMBO-ICT 2020 conferentie die volledig online plaatsvond op 24-25 september. FirstKlas nam deel aan de conferentie als trotse sponsor en we konden 2 dagen onze kennis delen, spreken met onze doelgroep en zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van ICT en digitalisering in het onderwijs.

Op vrijdag 25 september hebben we samen met ROC Mondriaan een presentatie verzorgd over Studieloopbaanbegeleiding en hoe zij onze webapplicatie STAPP gebruiken om studenten te begeleiden en ondersteunen richting hun diploma. Mirjam Stommen, projectleider van het Studie Informatie Punt (StIP), onderstreept de filosofie van ROC Mondriaan waarin de student centraal staat. Door begeleidingstrajecten centraal te registreren werken alle hulpverleners beter samen. Dit draagt uiteindelijk bij aan minder uitval van studenten en een hoger slagingspercentage. Naast de presentatie was er ruimte voor interactie  en hebben we kunnen sparren met de deelnemers over het onderwerp en de voordelen van STAPP.

Zelf aan de slag met STAPP?

STAPP is een SaaS applicatie waarmee mbo-instellingen studenten met een hulpvraag kunnen ondersteunen en begeleiden richting hun diploma. STAPP voorziet in uitgebreide mogelijkheden om trajecten te registreren en rapporten te genereren ten behoeve van subsidies en managementinformatie.

Wilt u meer informatie over hoe wij uw proces van studieloopbaanbegeleiding kunnen ondersteunen met STAPP? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak:
 
info@firstklas.nl
✆ 040-2930395

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl