Geslaagde online gebruikersbijeenkomst OERknal & FormuLeer

geplaatst op: 18 januari 2021
Categorie(ën): Nieuws

Op woensdag 13 januari is er een online gebruikersbijeenkomst gehouden omtrent de FirstKlas SaaS onderwijsapplicaties OERknal (OER creatie) en FormuLeer (generatie en publicatie van onderwijsdocumenten). Doel van deze regelmatig terugkerende gebruikersbijeenkomst is kennis, ervaringen en klantwensen uitwisselen rondom deze applicaties. 

Dit keer werd de bijeenkomst voorgezeten door ROC Midden Nederland en werd er samen met afvaardigingen van een groot aantal mbo-instellingen, die deze applicaties gebruiken, verschillende thema’s besproken. FirstKlas was als gast aanwezig tijdens deze bijeenkomst.

Tijdens deze middag werd de status van de roadmap 2020 gepresenteerd en werden de toekomstplannen voor FirstKlas toegelicht. Het belangrijkste punt op de agenda was het doorspreken en delen van specifieke klantwensen voor de verdere ontwikkeling van OERknal en FormuLeer. 

Al met al kijken wij terug op een constructief overleg. Met deze input kan FirstKlas OERknal en FormuLeer verder ontwikkelen en zorgen voor een optimale aansluiting op klantbehoeften.

Zelf aan de slag met OER of onderwijsdocumenten?

Heeft u verdere vragen of wilt u met eigen ogen zien hoe OERknal en/of FormuLeer precies werkt? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak:

✉ info@firstklas.nl
✆ 040-2930395


Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl