Op woensdag 13 januari is er een online gebruikersbijeenkomst gehouden omtrent de FirstKlas SaaS onderwijsapplicaties OERknal (OER creatie) en FormuLeer (generatie en publicatie van onderwijsdocumenten). Doel van deze regelmatig terugkerende gebruikersbijeenkomst is kennis, ervaringen en klantwensen uitwisselen rondom deze applicaties.

Dit keer werd de bijeenkomst voorgezeten door ROC Midden Nederland en werd er samen met afvaardigingen van een groot aantal mbo-instellingen, die deze applicaties gebruiken, verschillende thema’s besproken. FirstKlas was als gast aanwezig tijdens deze bijeenkomst.

Tijdens deze middag werd de status van de roadmap 2020 gepresenteerd en werden de toekomstplannen voor FirstKlas toegelicht. Het belangrijkste punt op de agenda was het doorspreken en delen van specifieke klantwensen voor de verdere ontwikkeling van OERknal en FormuLeer.

Al met al kijken wij terug op een constructief overleg. Met deze input kan FirstKlas OERknal en FormuLeer verder ontwikkelen en zorgen voor een optimale aansluiting op klantbehoeften.

Zelf aan de slag met OER of onderwijsdocumenten?

Heeft u verdere vragen of wilt u met eigen ogen zien hoe OERknal en/of FormuLeer precies werkt? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Is uw interesse gewekt en wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over FirstKlas en onze applicaties!

Onze applicaties

  • MBO
OERknal is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het opstellen van onderwijs- en examenprogramma’s (toets- en examenstructuren) ten behoeve van de OER. Het hele creatieproces wordt begeleid met workflows.
  • MBO
FormuLeer is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij de creatie en publicatie van onderwijsdocumenten zoals studiegids, examenplan, onderwijsgids en keuzedelengids.
  • MBO
STAPP is een SaaS applicatie die mbo-instellingen ondersteunt bij het registreren van en het rapporteren over studenten die studieloopbaanbegeleiding krijgen en/of in een schoolmaatschappelijk werk traject zitten.

Maatwerk applicaties

Naast generieke SaaS applicaties levert FirstKlas ook maatwerk applicaties voor onderwijsinstellingen. Wij ontwikkelen stabiele, webgebaseerde applicaties die veel mogelijkheden bieden, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhogen en eenvoudig zijn in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van bewezen technologie.

Bekijk maatwerk applicaties

Heeft u een vraag, interesse in een gesprek of vrijblijvend even kennismaken?

De koffie staat klaar en onze collega’s denken graag met u mee. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
  • Hidden