VISTA college gunt FirstKlas Europese aanbesteding voor Registratie Onderwijs- en Examen Regeling

geplaatst op: 12 november 2020
Categorie(ën): Nieuws

VISTA college heeft onlangs de Europese aanbesteding voor Registratie Onderwijs- en Examen Regeling gegund aan FirstKlas. De aanbesteding betreft de implementatie en het beheer van een systeem voor het samenstellen, vaststellen en publiceren van de onderwijs- en examenregelingen (OER) voor VISTA college. De overeenkomst zal ingaan op 1-1-2021 voor een periode van 10 jaar en het gebruik van de applicatie ondersteund 15.000 studenten en 1.800 medewerkers.

FirstKlas levert en host verschillende SaaS (Software as a Service) applicaties die mbo scholen ondersteunen bij administratieve processen, waaronder:

  • OERknal: een webapplicatie die het proces om structuren ten behoeve van de OER’s te maken uit handen neemt, controles uitvoert en het gehele proces met workflows ondersteunt. 
  • FormuLeer: een webapplicatie die gegevens uit andere bronnen (zoals Eduarte, Xedule en SBB) haalt en daarmee onderwijsdocumenten genereert. De stijl en opmaak is centraal te beheren en alles verandert automatisch mee.

VISTA college is een gevestigde mbo onderwijsinstelling in Zuid-Limburg die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. 

Wij zijn verheugd dat VISTA college FirstKlas heeft geselecteerd als leverancier en dat we met onze applicaties OERknal en FormuLeer een bijdrage mogen leveren aan de verdere digitalisering binnen VISTA college.

Aan de slag met OER?

Bent u op zoek naar een oplossing om het proces van creatie en publicatie van de OER te vereenvoudigen? Neem contact op met onze onderwijsadviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

✆ 040-2930395 
✉ info@firstklas.nl

Voor meer informatie over onze SaaS applicaties neem ook eens een kijkje op onze productpagina's voor OERknal en FormuLeer.

Contact

FirstKlas
Gestelsestraat 258
5654 AM Eindhoven
040 - 293 03 95
info@firstklas.nl